Bosch accu test

Wat hebben deze mensen met elkaar gemeen?

Ze hebben geen stress van een niet startende auto!

 

Waarom niet?

Ze hebben tijdig hun accu laten testen! Wist u dat een accu uitgeput kan raken en zijn kracht kan verliezen? Een accu wordt in de kou van de winter meer belast dan tijdens de warme zomermaanden en kan hierdoor eerder het loodje leggen. En met een lege accu kan de auto natuurlijk niet starten!

 

U kunt de accu zelf testen door de auto even te starten, maar dit geeft geen garantie dat de accu ook sterk genoeg is om de auto te starten op een koude winterdag.

 

Bosch Car Service Versluis heeft professionele apparatuur waarmee getest kan worden hoe de accu reageert op een koude start! Maak vandaag nog een afspraak voor uitgebreide gratis accucheck ->

 

 

Belang van een goede accu

Waarom is de kwaliteit van een accu eigenlijk zo belangrijk? Moderne auto’s bevatten vaak onderdelen en systemen die elektrische energie verbruiken, zoals het start-stop-systeem. Deze systemen vragen om een betrouwbare stroomvoorziening, zodat de motor op elk moment en in alle omstandigheden moeiteloos start. Accu’s van Bosch garanderen dat.

 

Bosch-accu’s

Doordat accu’s van Bosch minimaal watergebruik vereisen en lekbestendig zijn, zijn ze volledig onderhoudsvrij. Ook bent u verzekerd van maximale veiligheid door de dubbele beveiliging tegen vlamkering.

 

Bosch-accu’s leveren bovendien de beste startkracht door de gepatenteerde PowerFrame®-technologie in het rooster. De opbouw van het rooster zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid en levensduur van uw Bosch-accu optimaal is. De beschikbare acculijnen bieden de hoogste kwaliteit voor verschillende soorten auto’s.