Herfst

Veilig en voorbereid de herfst in met Bosch Car Service Versluis. Laat uw ruitenwissers, verlichting en natuurlijk uw accu controleren bij onze garage in Zoetermeer.

 

Plan online een afspraak

Slim de wachttijden omzeilen? Plan dan snel en eenvoudig online uw afspraak! Daarnaast maakt u meteen kans op een auto t.w.v. €10.000,-*

 

Maak kans op een auto!

In 2017 maakt u kans op een auto ter waarde van € 10.000,- als u een online afspraak plant bij Bosch Car Service.

 

Wilt u deze fantastische prijs winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan hier een online afspraak bij Bosch Car Service Versluis. De winnaar ontvangt van Bosch Car Service €10.000,- voor een auto naar keuze, te besteden bij het Bosch Car Service autobedrijf waar uw afspraak is gepland.

 

Bosch Car Service Versluis Zoetermeer

Bosch Car Service is een wereldwijde garageformule die klaar staat voor u! Met meer dan 400 deelnemers bohoren wij tot de grootste garageformule voor Nederland. Ons motto: wij doen alles voor uw auto.

 

Waarvoor kunt u terecht bij ons?

Bij Bosch Car Service Versluis vindt u alles om u en uw auto op weg te brengen en te houden; zowel bij ons autobedrijf als online. Van reparatie of onderhoud tot de verzekering en financiering van uw auto. Bosch Car Service Versluis helpt u snel, goed en precies zoals ú het wilt, zelfs onderweg!

 

Bij Bosch Car Service zit ú achter het stuur. Maak nu online een afspraak!