Duitse auto specialist

 

Duitse auto specialist | Bosch Car Service Versluis

Met Bosch Car Service Versluis kiest u voor dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken. Bezoek onze vestiging aan de Muzieklaan 50.

 

Duitse auto specialist

Voor occasions van topmerken als Audi, BMW, Volkswagen, Opel en Mercedes moet u bij dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken zijn. Ook voor andere kwaliteitsmerken als Ford, Seat, Skoda en Mini bent u bij ons autobedrijf op het juiste adres. Onze autogarage verzorgt reparaties en onderhoud aan auto’s van alle merken.

 

U vindt autobedrijf Bosch Car Service Versluis aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Ook vanuit Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker is onze autogarage makkelijk bereikbaar.

 

Occasions van topkwaliteit

Bosch Car Service Versluis biedt een ruim assortiment topkwaliteit occasions. Zoals u van een Duitse auto specialist mag verwachten, hebben wij een groot aanbod tweedehands auto’s van Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes en Opel in huis. Voordat een auto bij ons in de verkoop gaat, lopen wij het voertuig eerst zorgvuldig na en voeren wij, waar nodig, onderhoud uit. Met een occasion van autobedrijf Bosch Car Service Versluis heeft u nog jarenlang rijplezier.

 

Auto-onderhoud

Ook voor onderhoudswerkzaamheden bent u bij autogarage Bosch Car Service Versluis op het juiste adres. Onze monteurs verzorgen onderhoud aan alle merken. U kunt onder meer bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes, Ford, Seat, Skoda, Mini of Opel. Wanneer wij tijdens een inspectie een defect tegenkomen, stellen wij u hier altijd eerst van op de hoogte. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie.

 

Storingen detecteren

Moderne auto’s beschikken over een geheugen dat in staat is om storingen en defecten aan uw voertuig automatisch te registeren. Bosch Car Service Versluis beschikt wij over de kennis en apparatuur om de juiste diagnose te stellen. De medewerkers van ons autobedrijf weten hoe zij de foutcodes moeten interpreteren.

 

Fabrieksoriginele onderdelen

Bij reparaties aan uw auto maakt autogarage Bosch Car Service Versluis altijd gebruik van originele fabrieksonderdelen. Bosch is leverancier voor een groot aantal autofabrikanten; waaronder Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes, Ford, Seat, Skoda, Mini en Opel. Door gebruik te maken van originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie ook na de reparatie geldig.

 

Tijd voor een APK-keuring?

Bosch Car Service Versluis heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Onze autogarage biedt de mogelijkheid om de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren. Hierdoor worden relatief weinig auto’s afgekeurd. Door de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren, is de keuring zelf in veel gevallen gratis.

 

Altijd onafhankelijk advies

Bosch Car Service Versluis is dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken. Ons autobedrijf is echter niet gebonden aan enig merk. Als klant bent u zowel bij de aankoop als bij onderhoud verzekerd van onafhankelijk advies. Bosch Car Service Versluis staat eveneens synoniem voor een uitstekende service.

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Bel ons dan op telefoonnummer 079-3510030 of stuur een e-mail: info@boschzoetermeer.nl.