Italiaanse auto specialist

 

Italiaanse auto specialist | Bosch Car Service Versluis

Bosch Car Service Versluis is dé Italiaanse auto specialist in Zoetermeer. Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod occasions.

 

Italiaanse auto specialist

Met Bosch Car Service Versluis kiest u voor dé Italiaanse auto specialist van Zoetermeer en omgeving. Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor occasions van merken als Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Onze autogarage verzorgt eveneens onderhoud en reparaties.

 

Autobedrijf Bosch Car Service Versluis is gevestigd aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Ook vanuit omringende plaatsen als Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker is onze autogarage makkelijk bereikbaar.

 

Topkwaliteit occasions

Bosch Car Service Versluis biedt een ruim assortiment occasions; waaronder Italiaanse merken als Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Wij zorgen ervoor dat elke tweedehands auto in ons assortiment in topconditie is, zodat u er nog jaren met plezier in kan rijden.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Als Italiaanse auto specialist verzorgt Bosch Car Service Versluis eveneens alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden aan uw Alfa Romeo, Fiat of Lancia. Als uit een inspectie blijkt dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan nemen wij vanzelfsprekend eerst contact met u op. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Vervolgens zorgen onze vakmensen voor een snelle en vakkundige reparatie.

 

Storingsdiagnose

Om storingen en defecten te detecteren heeft een moderne Alfa Romeo, Fiat of Lancia een geheugen dat storingen en defecten automatisch registreert. Bij autogarage Bosch Car Service Versluis beschikken wij over de kennis en apparatuur voor het stellen van de juiste diagnose. Onze monteurs weten hoe zij de foutcodes moeten interpreteren.

 

Originele fabrieksonderdelen

Bij onderhoud en reparatie aan uw Alfa Romeo, Fiat of Lancia monteert Bosch Auto Service Versluis altijd fabrieksoriginele onderdelen. Bosch is leverancier voor een breed scala aan autofabrikanten. Bosch ontwikkelt onderdelen als accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Doordat wij originele onderdelen gebruiken blijft de fabrieksgarantie ook na de reparatie geldig.

 

APK-keuring

Ook voor een APK-keuring kunt u terecht bij Bosch Car Service Versluis. Onze autogarage heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Onze monteurs kunnen eventuele gebreken aan uw auto direct repareren. Door de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren worden relatief weinig auto’s afgekeurd. In combinatie met een onderhoudsbeurt vindt de APK-keuring vaak gratis plaats.

 

Neem contact met ons op

Ondanks dat wij dat wij de onbetwiste Italiaanse auto specialist zijn, is Bosch Car Service Versluis is niet merkgebonden. Hierdoor bent u zowel bij de aankoop als het onderhoud aan uw auto altijd verzekerd van onafhankelijk advies. Wij staan garant voor een uitstekende service.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 079-3510030 of per e-mail: info@boschzoetermeer.nl