Japanse auto specialist

Japanse auto specialist | Bosch Car Service Versluis

 

Met Bosch Car Service Versluis kiest u voor dé Japanse auto specialist van Zoetermeer. Wij verkopen occasions en wij verzorgen onderhoud en reparaties.

 

Japanse auto specialist

Bosch Car Service Versluis in Zoetermeer is specialist in Japanse automerken. Als Japanse auto specialist verkopen wij occasions van merken als Daihatsu, Honda, Nissan, Subaru, Toyota en Mazda. Ons autobedrijf verzorgt eveneens onderhoud aan deze en andere automerken. Bij Bosch Car Service Versluis bent u altijd verzekerd van een uitstekende service.

 

Kom langs in onze autogarage aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Onze klanten zijn eveneens afkomstig uit omringende plaatsen als Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

 

Hoge kwaliteit occasions

Bij Bosch Car Service Versluis vindt u een groot en gevarieerd assortiment occasions van merken als Daihatsu, Honda, Nissan, Subaru, Toyota en Mazda. Voordat een occasion in de verkoop gaat, wordt deze eerst uitvoerig gecheckt in onze autogarage. Onze monteurs verhelpen eventuele mankementen zodat u jarenlang met plezier gebruik kunt maken van uw auto.

 

Deskundig auto-onderhoud

Wanneer uw auto aan een onderhoudsbeurt toe is, bent u bij Bosch Car Service Versluis op het juiste adres. Ons autobedrijf is niet alleen specialist in Japanse auto’s. Ook voor een snelle en vakkundige reparatie van andere merken kunt u bij ons terecht. Wanneer onze monteurs een defect tegenkomen wordt u hiervan op de hoogte gesteld voordat wij overgaan tot reparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Slimme autos

Tegenwoordig beschikken nieuwe Japanse auto’s over een geheugen dat in staat is om storingen en defecten aan het voertuig te registreren. Onze autogarage heeft de kennis en apparatuur in huis om de data op de juiste manier te interpreteren. Onze monteurs weten hoe zij de foutcodes moeten lezen en vervolgens gaan zij direct over tot herstel van het defect.

 

Bosch auto-onderdelen

Bosch fabriceert en levert auto-onderdelen voor autofabrikanten als Daihatsu, Honda, Nissan, Subaru, Toyota en Mazda. Wanneer u uw auto laat repareren bij Bosch Car Service Versluis bent u verzekerd dat onze monteurs bij reparaties gebruik maken van originele fabrieksonderdelen. Door originele onderdelen te gebruiken blijft de fabrieksgarantie ook na de reparatie van kracht.

 

APK-keuring nodig?

Heeft uw auto een APK-keuring nodig? Kom dan langs bij autogarage Bosch Car Service Versluis. Wij hebben een eigen APK-keurmeester in dienst en wij bieden de mogelijkheid om de keuring met een onderhoudsbeurt te combineren. Wanneer u hiervoor kiest is de keuring in veel gevallen gratis.

 

Merkonafhankelijkheid

Bosch Car Service Versluis is niet gebonden aan enig automerk. Onze klanten zijn altijd verzekerd van onafhankelijk advies: zowel bij onderhoud, reparatie als de aankoop van een occasion.

 

Wilt u een afspraak maken? Bel ons direct op telefoonnummer 079-3510030 of stuur een e-mail naar info@boschzoetermeer.nl.