Zweedse autospecialist

Zweedse auto specialist | Bosch Car Service Versluis

 

Voor reparaties en onderhoud aan uw Volvo of Saab moet u bij Bosch Car Service Versluis zijn: dé Zweedse auto specialist van Zoetermeer en omgeving.

 

Zweedse auto specialist

Met Bosch Car Service Versluis kiest u voor dé Zweedse auto specialist van Zoetermeer en omgeving. Bij ons autobedrijf vindt u een uitgebreid assortiment tweedehands auto’s van Zweedse topmerken als Volvo en Saab. In onze autogarage verzorgen onze monteurs eveneens onderhoud en reparaties aan deze en andere merken.

 

Wij zijn gevestigd aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Overigens is ons autobedrijf ook goed bereikbaar uit omringende plaatsen Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

 

Occasions voor een scherpe prijs

Autogarage Bosch Car Service Versluis biedt een uitgebreid assortiment topkwaliteit occasions voor een scherpe prijs. Als Zweedse auto specialist hebben wij vanzelfsprekend een groot aanbod tweedehands Volvos en Saabs. Elke occasion is nagelopen op gebreken en waar nodig zijn reparaties uitgevoerd.

 

Vakkundig onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Bosch Car Service Versluis is uw vierwieler altijd in goede handen. Wij voeren niet alleen onderhoud en reparaties uit aan Volvos en Saabs.  maar ook aan andere automerken. Onze autogarage staat garant voor een snelle, professionele reparatie en een persoonlijke service. 

 

Autos met geheugen

Moderne Zweedse auto’s beschikken over een geheugen om storingen en defecten automatisch te registreren. Bij autobedrijf Bosch Car Service Versluis hebben wij de kennis en apparatuur in huis om vervolgens de juiste diagnose te stellen.

 

Reparatie met originele onderdelen

Bosch is fabrikant en leverancier van onderdelen voor Volvo, Saab en andere autofabrikanten. Denk hierbij aan onderdelen als accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Voor reparaties gebruiken wij altijd gebruik van originele fabrieksonderdelen. Dit betekent dat uw auto blijft voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen. Ook de fabrieksgarantie blijft na de reparatie nog geldig.

 

Erkende APK-keuring

Ook voor een erkende APK-keuring bent u bij autobedrijf Bosch Car Service Versluis op het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. Onze monteurs kunnen eventuele gebreken aan uw auto direct repareren. Wanneer u de APK en een onderhoudsbeurt met elkaar combineert, is de APK in de meeste gevallen gratis.

 

Specialist in alle automerken

Bosch Car Service Versluis is naast Volvos en Saabs ook thuis op het gebied van andere merken. Ons autobedrijf is niet merkgebonden. Dit maakt Bosch Car Service Versluis een uitstekend alternatief voor de merkdealer: u bent altijd verzekerd van onafhankelijk advies.

 

Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 079-3510030 of stuur een e-mail naar: info@boschzoetermeer.nl.